Vanuit onze passie voor voeding en gezondheid hebben wij Jeanet en Annelies (moeder en dochter) Diëtistenpraktijk Food4life opgericht. Het is erg leuk en bijzonder om deze passie voor voeding samen te delen. Inmiddels zijn wij werkzaam op verschillende locaties in Spijkenisse, Rozenburg en Hellevoetsluis. Binnenkort start de kinderdiëtist ook in Dirksland.

Wij weten dat het niet altijd vanzelfsprekend is wat iemand moet, mag of kan eten. Bepaalde groepen mensen moeten altijd goed op hun voeding letten. Zij hebben regelmatig advies nodig over de samenstelling van hun dieet. In ons werk als dietist kunnen wij hier een bijdrage aan leveren. Sommige veranderingen zijn niet altijd makkelijk in te passen en hier bieden wij graag onze hulp.

Onze passie is het meedenken met de cliënten en op een persoonlijke manier begeleiding bieden zodat de cliënt met het voedingsadvies de gezondheid/leefstijl kan verbeteren en de persoonlijke doelen behaald kunnen worden. Zelf zijn wij graag bezig met koken en kunnen wij veel praktische tips meegeven tijdens de consulten. Dit ook omdat wij beide een glutenvrij dieet volgen en o.a. op dit gebied niet alleen kennis hebben, maar ook veel praktische ervaring. Het werk als dietist doen wij met veel plezier en is veelzijdig. Elke cliënt is weer anders met zijn eigen wensen, daarom vinden wij het werk als dietist zo leuk.

Maak kennis met onze medewerkers

 

 

Telefonisch bereikbaar via: 0181-644302

voor al uw vragen en/of voor het maken van een afspraak.

 

Email:

info@dietistenpraktijkfood4life.nl