Kinderen

Ga met je muis over een van de fruit plaatjes voor meer informatie over dit onderwerp en waarmee wij u en uw kind kunnen helpen.

Bij de kinderdiëtist van diëtistenpraktijk Food4life kunt u terecht met al uw vragen over gezonde en gevarieerde voeding bij kinderen. Hierbij staan ‘eten met plezier’, ‘prettiger en fitter voelen ‘ en ‘inpassen in het gezin’ centraal. Een verantwoord voedings- en dieetadvies voor kinderen vraagt kennis van anatomie, fysiologie en groei van het gezonde en zieke kind. Ook wordt aandacht besteed aan de psychologische ontwikkeling en pedagogische aspecten bij kinderen. Annelies richt zich binnen haar voedings- en dieetadvisering op zwangere vrouwen, zuigelingen, (jonge) kinderen en jongeren tot 18 jaar. Annelies werkt ook samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin Nissewaard en  Centrum voor Jeugd en Gezin Rozenburg om nog betere zorg te kunnen verlenen.

 

Zoekt u een kindvriendelijke manier om uw kind te helpen met zijn kritische eetgedrag, overgewicht of poepproblemen, dan bent u bij Food4life aan het juiste adres. Door middel van spel en vrolijke werkbladen gaat Annelies aan de slag met uw zoon of dochter. Zij weet als geen ander kinderen positief te benaderen en te motiveren het net even anders te doen. Kinderen leren door te spelen, dat weten wij Food4life als geen ander. Daar proberen wij zoveel mogelijk spelenderwijs bezig te zijn met de kinderen. We merken dat kinderen veel gemotiveerder en blijer onze spreekkamer verlaten als we hun op een positieve manier benaderen.

 

 

 

 

 

 

Telefonisch bereikbaar via: 0181-644302

voor al uw vragen en/of voor het maken van een afspraak.

 

Email:

info@dietistenpraktijkfood4life.nl